Menu Sluiten

Bewegen Werkt Programma

Je wil graag meer gaan bewegen maar hebt minder te besteden omdat je een uitkering hebt. Dit is jouw kans, want als je verzekerd bent bij de Haagse verzekering VGZ of Menzis dan is het programma van 12 weken geheel KOSTELOOS!
Deelnemers aan dit beweegprogramma vinden het vaak fijn en leuk om mee te doen. Past het ook bij jou? Om je op weg te helpen hebben wij wat informatie voor je op een rijtje gezet.

Dit is een programma waarbij je 3 maanden, 2 keer per week samen met andere mensen gaat bewegen, ontspannen, plezier maken, successen ervaren en oefenen met nieuw gedrag. Denk aan beweegactiviteiten in de gymzaal, fitnessruimte, wandelen, fietsen en veel andere dingen. We kijken samen naar wat je wél kan en passen activiteiten hierop aan. Iedereen kan meedoen, ook mensen met uiteenlopende klachten. Onze goed opgeleide coaches vinden het een uitdaging om je hierbij te helpen. En er is ook aandacht voor leefstijl. We gaan het hebben over onder andere voeding, bewegen, ontspannen en slapen. Je doet veel kennis en inzichten op. Tijdens de bijeenkomsten is er ook altijd tijd om samen een kop koffie of thee te drinken ervaringen te delen.

Voor wie?
Je kan meedoen als je verzekerd bent bij de Haagse verzekering Menzis of VGZ, een uitkering ontvangt en je meer uit het leven wilt halen!

Heb je vragen?
Neem dan contact op met Buurtsportcoach Casy via E-mail, het WhatsaApp icoon rechts onder of bel 06 – 22620442