Menu Sluiten

Over de Buurtsportcoach

Casy is de Buurtsportcoach voor de wijken Rivierenbuurt en Stationsbuurt.

Casy is in mei 2019 van start gegaan in Moerwijk/Morgenstond en sinds januari 2020 actief als Buurtsportcoach in de Rivierenbuurt/Stationsbuurt. Naast haar werk als Buurtsportcoach studeert zij Psychosociaal Counseling. Ze weet als geen ander wat regelmatig bewegen doet voor lichaam en geest en wil anderen daar graag bij helpen. Haar doel als Buurtsportcoach is mensen een stap verder te helpen om hun doelen te behalen door letterlijk in beweging te komen.

Zelf doet zij ook veel aan beweging, ze gaat regelmatig naar de fitnessschool en volgt zelf al jaren BBB lessen. Ook is zij een grote fan van hiken.

Meer weten over Casy? Lees het interview in wijkkrant Hollands Spoor

De wereld draait niet om mij of jou, het is aan ons om de wereld draaiende te houden – Casy

Jikke van den Berg, assistent Buurtsportcoach

Hallo! Mijn naam is Jikke. Ik ben 21 jaar en ik woon sinds een jaar in Den Haag. Ik woon met veel plezier in het centrum van Den Haag. Het grootste deel van mijn leven heb ik op hockey gezeten, maar het afgelopen jaar doe ik veel aan kickboksen, zumba en hardlopen. Verder hou ik erg van koken en lekker eten. De komende twee maanden zal ik aan de slag gaan als assistent Buurtsportcoach in de wijken Rivierenbuurt en Stationsbuurt. Dit zal ik doen totdat ik in september aan mijn nieuwe studie begin. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan!

Jikke is in september 2020 een nieuwe uitdaging aangegaan en is gestart aan de opleiding Business Studies bij InHolland. Lees hier haar afscheidsbericht.