Menu Sluiten

Jouw gouden wissel

Door corona is bij sommige mensen het bewegen verminderd. Bewegen is gezond voor je en erg belangrijk, zowel fysiek als mentaal. Helaas zaten wij tijdens de lockdown veel binnen tv te kijken. Nu is het tijd om je binnen uren in te wisselen voor beweeguren. Het is weer de tijd om verbinding met elkaar te zoeken nu er langzaam steeds meer mogelijk is. Het perfecte moment om te beginnen met een nieuwe activiteit waardoor jij je gezonder en gelukkiger kan gaan voelen.

Zo is er meer aanbod dan je denkt in Den Haag. Voor de meeste mensen is er een activiteit op maat beschikbaar zonder dat ze het weten. Zo kan bewegen op veel openbare plekken en zijn er veel faciliteiten voor mensen beschikbaar. Daarbij is er veel laagdrempelig aanbod dat georganiseerd wordt van de bewoners van de stad.

Wissel het thuis zitten in voor een leuke beweegactiviteit die bij jouw past, zo maak jij de gouden wissel. Wil je weten waar je moet beginnen? Of ben je benieuwd wat voor leuke activiteiten er op de agenda staan? Twijfel niet en neem een bezoekje aan http://gogo.denhaag.nl

Wees daarnaast ook niet bang om de buurtsportcoach bij u in de buurt te contacteren.